Ons Atelier

In ons atelier wordt op vijf verschillende dagdelen geschilderd, te weten: woensdag t/m zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en op de donderdagavond ook van 19.30 tot 21.30 uur. Alle dagdelen hebben hun eigen vaste kern van leden, maar een aantal leden zijn minder vast in hun keuze van een dag, of komen meerdere keren per week schilderen. Bij de AKW kan het allemaal.

Schilderen bij het AKW kost € 222,– per jaar, ofwel € 18,50 per maand, onafhankelijk van het aantal keren dat je van het atelier gebruik maakt.

Nieuwe, aspirant leden, krijgen eerst de mogelijkheid om zonder verplichtingen een maand de sfeer te proeven op dagdelen naar keuze, voordat zij lid worden en contributie gaan betalen.

In ons atelier zijn het hele jaar door kunststukken van onze leden te bewonderen. Een hele wand is gereserveerd voor een lid die hierop gedurende zes weken wat meer van zijn/haar werk kan laten zien. Om hiervoor in

burst

aanmerking te komen moet je je inschrijven op de lijst op het prikbord. Leden kunnen hun schilderijen ook in de Galerie op onze website ten toon stellen.

Het atelier van AKW en ook het toilet is rolstoel toegankelijk.

 

Schuiven naar boven