Schilderen AKW

Ons Atelier

In ons atelier wordt op zes verschillende dagdelen geschilderd, te weten: woensdag t/m zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en op de donderdagavond ook van 19.30 tot 21.30 uur, en sinds kort is er een groepje gestart op de vrijdagmiddag. Alle dagdelen hebben hun eigen vaste kern van leden, maar een aantal leden zijn minder vast in hun keuze van een dag, of komen meerdere keren per week schilderen. Bij de AKW kan het allemaal.

Schilderen bij het AKW kost € 222,– per jaar, ofwel € 18,50 per maand, onafhankelijk van het aantal keren dat je van het atelier gebruik maakt.

Nieuwe, aspirant leden, krijgen eerst de mogelijkheid om zonder verplichtingen een maand de sfeer te proeven op dagdelen naar keuze, voordat zij lid worden en contributie gaan betalen.

Linda aan het werk

 

In ons atelier zijn het hele jaar door kunststukken van onze leden te bewonderen, waarbij één hele wand is gereserveerd voor één lid die hierop gedurende 2 maanden lang, wat meer van zijn/haar werk kan laten zien. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je je inschrijven op de lijst op het prikbord.

Het atelier van AKW is rolstoel toegankelijk.

Schuiven naar boven