Ons Atelier

In ons atelier wordt op vijf verschillende dagdelen geschilderd, te weten: woensdag t/m zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en op de donderdagavond ook van 19.30 tot 21.30 uur.

 

 

 

Alle dagdelen hebben hun eigen vaste kern van leden, maar een aantal leden zijn minder vast in hun keuze van een dag, of komen meerdere keren per week schilderen. Bij de AKW kan het allemaal.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Loop eens binnen en drink een kop koffie of thee mee. Er zijn altijd wel leden aanwezig die meer informatie kunnen geven. Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om eerst, zonder enige verplichting, een maand de sfeer te proeven op dagdelen naar keuze, voordat zij lid worden en contributie gaan betalen.

 

 

Schilderen bij het AKW kost € 222,– per jaar, ofwel € 18,50 per maand, onafhankelijk van het aantal keren dat je van het atelier gebruik maakt.

 

 

 

In ons atelier zijn het hele jaar door kunststukken van onze leden te bewonderen, waarbij één hele wand is gereserveerd voor één lid die hierop gedurende 2 maanden lang, wat meer van zijn/haar werk kan laten zien. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je je inschrijven op de lijst op het prikbord.

We geven elkaar adviezen en complimenten

Het atelier van AKW is natuurlijk voorzien van een toilet en ook rolstoel toegankelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze ingang is aan de achterkant van het pand aan de Lange Wateringkade 29A en te bereiken via de poort vanaf De Grutto

 

Schuiven naar boven