Schilderen AKW

Agenda

Activiteiten

Jaarvergadering 2021

Als gevolg van de Corona pandemie heeft het bestuur moeten besluiten om de jaarvergadering dit jaar via de ons ter beschikbare sociale media moest worden gehouden. Het was duidelijk dat we in deze tijd niet alle leden tegelijk konden uitnodigen in het atelier. Inmiddels is de vergadering naar tevredenheid afgerond.

 

Nieuw Atelier

Ons nieuwe atelier is gevestigd in Kwintsheul aan de Lange Wateringkade 29A. Dit pand is rolstoel toegankelijk gemaakt door Ton van de Arend en Peter Dukker.

Er liggen inmiddels zonnepanelen op het dak en in de ramen zit dubbel glas. Een timmerman heeft een plafond getimmerd in de ruimte waarin wij schilderen. Dit alles is een investering van de verhuurder. Aan duurzaamheid wordt dus gedacht.

Voor onze rekening zijn twee ramen aangepast zodat deze kunnen worden opengezet om te kunnen ventileren. Ton Halkes, een gepensioneerde elektriciën,  heeft de elektra aangepast zodat we veilig en met voldoende licht kunnen werken. Ton vd Arend en Gé vd Voort hebben een nieuw keukenblokje en kwastenspoelbak gemonteerd en aangesloten. De Peters (Verbeek, Jacobs en Dukker), Dianne Bom, Petra Visser en Mike van Dooyeweert hebben veel werk verricht, o.a. de montage van de (dag)verlichting en verwarmingsplaten. ook in de keukenuimte is een daglichtlamp en een verwarmingsplaat opgehangen. (De verhuurder heeft de verwarmingsplaten aangeschaft ter vervanging van de eerder geplande terrasverwarmers.)

 

 

 

 

 

 

Ook het laminaat, dat we uit ’s Gravenzande hebben meegenomen is gelegd, en ook de houten wanden zijn weer gemonteerd.

Alle meubels staan op hun plek gezet. De boekenkast (van de verhuurder) is schoongemaakt en ingeruimd, De kapstok hangt, de trapleuning binnen is gemonteerd alsmede de tafel waarboven de fohn hangt. Alle materialen en stoelen welke niet direct nodig zijn, staan inmiddels op zolder, de vloer is gestofzuigd en de tafels zijn gekuisd, en alleen Corona kan ons nog tegenhouden om weer te gaan schilderen.

 

 

 

 

Er blijven altijd nog wel klusjes die we nog niet kunnen uitvoeren om de simpele reden dat alle bouwmarkten zijn gesloten en iets simpels als een potje verf is dus nergens te koop.


Buitenschilderdag

De buitenschilderdag wordt jaarlijks gepland op de laatste zaterdag van juni. In 2020 hadden we op 27 juni een zeer geslaagde buitenschilderdag in ’t Woudt.

Ledenmiddag

De ledenmiddag wordt jaarlijks gepland op de eerste zaterdag van november. In 2020 is de ledenmiddag niet doorgegaan vanwege de Corona pandemie.

 

 


expositiewand in het atelier

In ons oude atelier hadden we een expositiewand waarop het werk van één lid voor een tweetal maanden werd geëxposeerd. Gaan we dit ook weer doen in ons nieuwe atelier in Kwintsheul?

 

 

Wil je ook een keer meer je eigen werk laten zien op onze expositiewand, schrijf je dan in op de lijst op het prikbord in ons atelier.


andere kunstzinnige ledenactiviteiten

 

Elk lid die deel neemt aan een expositie of anderzins cultureel of creatief bezig is, kan dit kenbaar maken op mailadres: WebsiteAKW@gmail.com

Deze activiteit zal dan hier worden weergegeven.

Schuiven naar boven