Agenda

### In verband met het Corona virus is AKW gesloten t/m 1 juni. ###

Activiteiten

Buitenschilderdag

Zaterdag 27 juni is weer de jaarlijkse “buitenschilderdag”. We gaan dan met alle leden die mee willen doen naar een nader te bepalen locatie om met z’n allen in een andere omgeving te tekenen en/of schilderen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een binnenlocatie.

Ledenmiddag

Op zaterdag 7 november zijn alle leden welkom in ons atelier voor een gezellig samenzijn, waar we met z’n allen praten over onze club, onze hobby “schilderen”  en waar we kunstwerken van leden bespreken met als doel om meer van elkaar te leren over bv gebruikte materialen en technieken.


Workshops

De workshop van Ada Troost is tot nader order uitgesteld

2 x op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Je werkt op een canvasdoek 50 x 50 cm, en maakt gebruik van acrylverf en materialen als bv wol, kant en zand.

Kosten € 40,– incl. koffie en alle materialen. Leden krijgen een korting via het AKW.

Aanmelden bij Ada Troost, tel. 0174-620215 of adatroost@kabelfoon.nl

 

 

 

 


Rieky Duijvestijn

expositiewand in het atelier

Op de expositiewand in ons atelier hangt nu werk van Rieky Duijvestijn.

Haar werk blijft hangen t/m 28 maart.

Na 28 maart kunnen we het werk van Ada Troost hier 2 maanden lang bewonderen.

 

Wil je ook een keer meer je eigen werk laten zien op onze expositiewand, schrijf je dan in op de lijst op het prikbord in ons atelier.


andere kunstzinnige ledenactiviteiten

Peter Verbeek en Maria Lansdaal zingen in het vrijheidsconcert van “Kunst voor het Volk” op 15 mei in gebouw de Rank in De Lier.

 

Elk lid die deel neemt aan een expositie of anderzins cultureel of creatief bezig is, kan dit kenbaar maken op mailadres: WebsiteAKW@gmail.com

Deze activiteit zal dan hier worden weergegeven.

Schuiven naar boven