Agenda

Jaarvergadering

De datum voor de ALV is vastgesteld op zaterdag 25 januari 2020 12:00 uur. Aansluitend is ook de nieuwjaarsborrel.

Exposities

expositiewand in het atelier

Op de expositiewand in ons atelier is nu prachtig werk te zien van Peter Jacobs. Bewonder zijn mooie aquarellen en acryl doeken!

Van 1 februari tot 28 maart kunnen we het werk van Rieky Duijvestijn genieten.

Wil je ook eens exposeren deze wand in ons atelier, meldt je dan aan via het formulier op het prikbord. Op deze manier heb je de kans om meer van je werk te laten zien aan alle leden van onze club.

 

Elk lid die deel neemt aan een expositie kan dit kenbaar maken op mailadres: WebsiteAKW@gmail.com

Deze expositie zal dan hier worden weergegeven.

 

 

Kunstproject The Colorfield Performance – Den Haag 2021

Na het daverende succes van The Colorfield Performance in Leeuwarden in 2018, komt er in 2021 een nieuw groot Gesamtkunstwerk op het Zuiderstrand van Den Haag te staan. Hieraan kunnen ruim 500 kunstenaars deelnemen. Het project heeft een internationale bezetting van kunstenaars. De inschrijving staat open voor kunstenaars, die een uitdaging durven aan te gaan. Het is ook mogelijk om als groep mee te doen.

Er is besloten om nieuwe edities te organiseren op steeds andere locaties met Den Haag als volgende locatie. Op het Zuiderstrand worden 610 panelen geplaatst en verankerd in de vorm van een ellips van 55×144 meter. Iedere kunstenaar heeft één dag de tijd om zijn werk te maken. De deelnemers hoeven alleen hun penselen of andere benodigdheden meenemen. Er wordt in groepen met 8 kunstenaars per dag gewerkt van 15 april tot 31 augustus. Daarna blijft het veld met kunstwerken nog intact en te bezichtigen tot 1 oktober 2021. Tijdens deze editie is er plaats voor 500 kunstenaars.

Kijk voor meer informatie op The Colorfield Performance

Schuiven naar boven