Schilderen AKW

Agenda

Activiteiten

Open Atelier Route Wateringen Kwintsheul

Nu ons atelier in Kwintsheul is gevestigd, neemt onze vereniging weer deel aan de Open Atelier Route Wateringen Kwintsheul. Dit is goed voor het promoten van onze vereniging op ons nieuwe stekkie. Nieuwe leden zijn altijd welkom!  In tegenstelling tot andere jaren is er geen route gepland, maar een kunstmarkt a la Montmartre op zaterdag 4 en zondag 5 september en een expositie in de Hofboerderij in de maand september. Dit om het 20-jarig jubileum van de Culturele Raad te vieren.

De markt zal van 13:00 – 17:00 uur geopend zijn. Er zal een halve kraam beschikbaar zijn voor onze vereniging. Daarnaast is er de mogelijkheid om eventueel een ezel o.i.d. naast de kraam te zetten. We zoeken niet te grote werken die in de kraam tentoon gesteld kunnen worden. Ook hebben we een aantal vrijwilligers nodig om de kraam te bemannen.

Je kunt je werk en jezelf aanmelden via een appje of sms-je naar 06-51372655 of via de inschrijflijst in het atelier op de keukentafel.

Als je tijdens de markt wil gaan schilderen dan wordt dat zeer gewaardeerd.

Er zullen tijdens de markt ook enkele muzikanten en een dichter optreden.

Voor de expositie in de Hofboerderij mogen er namens de vereniging 1 groter werk of 2 kleinere werken worden ingeleverd. Wie wil dat zijn/haar werk in de Hofboerderij wordt gehangen, kan een foto van het werk appen naar Dianne Bom, of mailen naar d.bom@icloud.com). Het bestuur zal uit alle inzendingen een keuze maken.

Jaarvergadering 2021

Als gevolg van de Corona pandemie heeft het bestuur moeten besluiten om de jaarvergadering dit jaar via de ons ter beschikbare sociale media moest worden gehouden. Het was duidelijk dat we in deze tijd niet alle leden tegelijk konden uitnodigen in het atelier. Inmiddels is de vergadering naar tevredenheid afgerond.

Buitenschilderdag

De buitenschilderdag wordt jaarlijks gepland op de laatste zaterdag van juni. In 2020 hadden we op 27 juni een zeer geslaagde buitenschilderdag in ’t Woudt.

Ledenmiddag

De ledenmiddag wordt jaarlijks gepland op de eerste zaterdag van november. In 2020 is de ledenmiddag niet doorgegaan vanwege de Corona pandemie.

 


expositiewand in het atelier

In ons oude atelier hadden we een expositiewand waarop het werk van één lid voor een tweetal maanden werd geëxposeerd. Gaan we dit ook weer doen in ons nieuwe atelier in Kwintsheul?

 

 

Wil je ook een keer meer je eigen werk laten zien op onze expositiewand, schrijf je dan in op de lijst op het prikbord in ons atelier.


andere kunstzinnige ledenactiviteiten

 

Elk lid die deel neemt aan een expositie of anderzins cultureel of creatief bezig is, kan dit kenbaar maken op mailadres: WebsiteAKW@gmail.com

Deze activiteit zal dan hier worden weergegeven.

Schuiven naar boven