Agenda

Activiteiten

Buitenschilderdag

Zaterdag 27 juni was weer de jaarlijkse “buitenschilderdag”. We gingen die dag met een aanzienlijke groep naar ’t Woudt. het weer werkte lekker mee en eenieder was lekker bezig met potlood of penseel. De resultaten zijn te bewonderen in ons atelier.

Ledenmiddag

De ledenmiddag die was gepland op 7 november, gaat niet door dit jaar. 

In plaats hiervan houden we boelhuis op zaterdag 14 november vanaf 12.00 uur. Wegens onze aanstaande verhuizing naar ons nieuwe atelier in Kwintsheul moeten we van een aantal materialen af omdat we deze niet willen of kunnen meenemen naar ons nieuwe atelier. Komt dus allen naar deze “boeldag”, dan maken we er een gezellige middag van en kunnen we meteen met z’n allen alvast een beetje afscheid nemen van het huidige atelier. (We kunnen natuurlijk wel gewoon hier blijven schilderen t/m 31 -12 2020)


Workshops

De workshop van Ada Troost is tot nader order uitgesteld

2 x op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Je werkt op een canvasdoek 50 x 50 cm, en maakt gebruik van acrylverf en materialen als bv wol, kant en zand.

Kosten € 40,– incl. koffie en alle materialen. Leden krijgen een korting via het AKW.

Aanmelden bij Ada Troost, tel. 0174-620215 of adatroost@kabelfoon.nl

 

 

 

 


Rieky Duijvestijn

expositiewand in het atelier

Op de expositiewand in ons atelier hangt nu werk van Rieky Duijvestijn.

Na het werk van Rieky komt het werk van Ada Troost aan deze wand.

 

 

Wil je ook een keer meer je eigen werk laten zien op onze expositiewand, schrijf je dan in op de lijst op het prikbord in ons atelier.


andere kunstzinnige ledenactiviteiten

 

Elk lid die deel neemt aan een expositie of anderzins cultureel of creatief bezig is, kan dit kenbaar maken op mailadres: WebsiteAKW@gmail.com

Deze activiteit zal dan hier worden weergegeven.

Schuiven naar boven