Agenda

Activiteiten

De vakanties zijn weer voorbij, alle geplande exposities liggen weer in het verleden, we gaan weer gewoon lekker schilderen met z’n allen. Eerstvolgende geplande activiteit is de jaarlijkse ledenmiddag.

Jaarvergadering 2022

Net als in 2021 is dit jaar de jaarvergadering weer digitaal afgewerkt. Het is duidelijk dat we in deze tijd niet alle leden tegelijk kunnen uitnodigen in het atelier. Inmiddels is deze jaarvergadering weer achter de rug. De financiën zijn gecontroleerd en akkoord bevonden door Maria Lansdaal en Ineke Struyck. Petra is gestopt als bestuurslid. Wij danken haar voor de jarenlange inspanning voor onze club. Haar bestuursfunctie is nog vacant. Ook de nog zittende bestuursleden, dank voor hun belangeloze inspanningen. Binnenkort komen er flyers beschikbaar om weer wat nieuwe leden te werven. In deze moeilijke coronatijd zijn er helaas wat mensen afgehaakt. Daarom zijn nieuwe leden van harte welkom, ook om het financiële plaatje gezond te houden.

Buitenschilderdag

De buitenschilderdag wordt jaarlijks gepland op de laatste zaterdag van juni. In 2020 hadden we op 27 juni een zeer geslaagde buitenschilderdag in ’t Woudt. Op 21 augustus 2021 waren we te gast bij Linda Draak in Hekendorp. Voor een verslag en foto’s, kijk op de pagina activiteiten.

Ledenmiddag

De ledenmiddag wordt jaarlijks gepland op de eerste zaterdag van november. Een middag waarop leden van de verschillende “schilderdagen”, elkaar allemaal weer eens in levende lijve kunnen ontmoeten. In 2021 is de ledenmiddag echter gehouden op zaterdag 2 oktober, niet zoals tot nu toe gebruikelijk in het atelier, maar op een locatie elders. Voor een verslag en foto’s, kijk op de pagina activiteiten.

 


 

Elk lid die deel neemt aan een expositie of anderzins cultureel of creatief bezig is, kan dit kenbaar maken op mailadres: WebsiteAKW@gmail.com

Deze activiteit zal dan hier worden weergegeven.

Schuiven naar boven