Schilderen AKW

Agenda

Activiteiten

Jaarvergadering 2021

Als gevolg van de Corona pandemie heeft het bestuur moeten besluiten om de jaarvergadering dit jaar via de ons ter beschikbare sociale media moest worden gehouden. Het was duidelijk dat we in deze tijd niet alle leden tegelijk konden uitnodigen in het atelier. Inmiddels is de vergadering naar tevredenheid afgerond.

Buitenschilderdag

De buitenschilderdag wordt jaarlijks gepland op de laatste zaterdag van juni. In 2020 hadden we op 27 juni een zeer geslaagde buitenschilderdag in ’t Woudt. Op 21 augustus 2021 waren we te gast bij Linda Draak in Hekendorp. Voor een verslag en foto’s, kijk op de pagina activiteiten.

Ledenmiddag

De ledenmiddag wordt jaarlijks gepland op de eerste zaterdag van november. In 2021 is de ledenmiddag echter gehouden op zaterdag 2 oktober, niet zoals tot nu toe gebruikelijk in het atelier, maar op een locatie elders. Voor een verslag en foto’s, kijk op de pagina activiteiten.

 


expositiewand in het atelier

In ons oude atelier hadden we een expositiewand waarop het werk van één lid voor een tweetal maanden werd geëxposeerd. Gaan we dit ook weer doen in ons nieuwe atelier in Kwintsheul?

 

 

Wil je ook een keer meer je eigen werk laten zien op onze expositiewand, schrijf je dan in op de lijst op het prikbord in ons atelier.


andere kunstzinnige ledenactiviteiten

Stefanie Beuker doet dit jaar weer mee met “painting of the year”. Vele kunstenaars sturen hierop hun kunstwerken in en hopen wellicht om ooit hiermee door te breken in de wereld van de kunst, of willen graag laten zien waar ze mee bezig zijn. Voor meer informatie, kijk op www.paintingoftheyear.com.

Wil je stemmen op het schilderij van Stefanie, ga dan naar

www.paintingoftheyear.com/portret-bekijken/painting-2021/1633081104-left-out

Elk lid die deel neemt aan een expositie of anderzins cultureel of creatief bezig is, kan dit kenbaar maken op mailadres: WebsiteAKW@gmail.com

Deze activiteit zal dan hier worden weergegeven.

Schuiven naar boven