Schilderen AKW

Activiteiten

Buitenschilderdag 2021

Ons lid Linda Draak heeft als gevolg van haar verhuizing naar het mooie Hekendorp, ons AKW verlaten, maar heeft ons uitgenodigd om de jaarlijkse buitenschilderdag dit jaar bij haar thuis te houden.  De dag werd gepland op 21 augustus, en dat was een goede greep want het was prachtig weer die dag. In totaal 11 mensen waren te gast bij Linda, waar we de dag openden met een bakkie koffie en gebak. Daarna ging iedereen op zoek naar een geschikt onderwerp dat kon worden vastgelegd in potlood, in een aquarel of acryl. Er was keus uit o.a. een wei met koeien, water met plezierbootjes, de sluis/brug van Hekendorp, prachtige borders enz. De dag was eigenlijk te kort voor al dat moois in Het Groene Hart.

Tijdens de koffie ’s morgens, de lunch en ook na afloop met een drankje was er gelegenheid om bij te praten met elkaar ( je ziet ook eens mensen van andere dagdelen) en met Linda (die ons toch wel mist)

We zijn Linda (en haar Marco) veel dank verschuldigd voor haar gastvrijheid en de hartelijke ontvangst bij haar thuis en namen afscheid met een “Misschien tot ziens in ons atelier in Kwintsheul”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schuiven naar boven